Werkwijze

Vrijblijvende Offerte + Visualisatie

Bent u op zoek naar houten luiken voor uw woning, maar vindt u het lastig om een voorstelling te maken van het mogelijke eindresultaat? Daar hebben we iets op gevonden. U kunt – geheel vrijblijvend – een offerte aanvragen. Nog belangrijker: we bieden u tegelijkertijd een visuele impressie. Met een foto van uw huis kunnen wij de verschillende luiken uit ons assortiment digitaal ‘monteren’ zodat u vooraf kunt zien of de luiken bij uw woning passen. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan vervolgt hieronder de werkwijze:

1. Inmeten

De houten luiken worden altijd op maat voor u gemaakt. Om die reden komt een van onze specialisten bij u op locatie om de juiste maten voor het produceren van de houten luiken in te meten. Op deze manier garanderen we dat de luiken perfect passen in uw situatie.

2. Productie

Wanneer u een definitieve keuze heeft gemaakt en de juiste maten bekend zijn, kunnen de houten luiken met zorg voor u worden geproduceerd. 

3. Montage of levering

Tot slot zullen de houten luiken, indien gewenst, door ons montageteam vakkundig worden gemonteerd. Indien u de montage zelf organiseert zullen wij de houten luiken zorgvuldig en in eigen beheer afleveren.

Louvre luiken

Venster luiken

Paneel luiken

Opgeklampte luiken

Louvre luiken

Opgeklampte luiken

Venster luiken

Opgeklampte luiken

Paneel luiken

Opgeklampte luiken

Opgeklampte luiken

Opgeklampte luiken

Al onze luiken zijn gemaakt van Meranti. Deze houtsoort zorgt er niet alleen voor dat u heel lang van uw raamluiken kunt genieten, maar is ook duurzaam verkregen.

Nadat uw houten luiken professioneel en volgens hoge standaard zijn geproduceerd worden de luiken gegrond en indien gewenst afgelakt.

De levertijd is afhankelijk van het type luik en de periode waarin u de luiken besteld. Neem gerust contact met ons op voor de actuele levertijden.

Direct persoonlijk contact?

Direct persoonlijk contact?