Onze werkwijze

Vrijblijvende offerte
en visualisatie

Wilt u houten luiken voor uw woning, maar twijfelt u over het eindresultaat? Wij hebben de oplossing! Vraag een gratis offerte aan en ontvang een digitale impressie. Met een foto van uw woning tonen wij hoe onze houten luiken passen. Keuze gemaakt? Lees dan verder over onze werkwijze.

1. Inmeten

Onze houten luiken worden altijd op maat voor u gemaakt. Om die reden komen wij, indien gewenst, bij u op locatie komt om de juiste maten in te meten. Op deze manier garanderen wij dat de houten luiken perfect passen in uw situatie.

2. Productie

Wanneer u een definitieve keuze heeft gemaakt en de juiste maten bekend zijn, kunnen de houten luiken met zorg voor u worden geproduceerd. 

3. Montage of levering

Tot slot zullen de houten luiken, indien gewenst, door ons montageteam vakkundig worden gemonteerd. Indien u de montage zelf organiseert zullen wij de houten luiken zorgvuldig en in eigen beheer afleveren.

Goed om te weten

Veelgestelde vragen

Al onze luiken zijn gemaakt van Meranti. Deze houtsoort zorgt er niet alleen voor dat u heel lang van uw raamluiken kunt genieten, maar is ook duurzaam verkregen.

Nadat uw houten luiken professioneel en volgens hoge standaard zijn geproduceerd worden de luiken gegrond en indien gewenst afgelakt.

De levertijd is afhankelijk van het type luik en de periode waarin u de luiken besteld. Neem gerust contact met ons op voor de actuele levertijden.

Heeft u een vraag? Bel ons dan gerust

Direct persoonlijk contact?

Direct persoonlijk contact?