Klassieke luiken

Louvre luiken Paneel luiken Venster luiken Opgeklampte luiken van Volet

Louvre Venster Paneel Opgeklampte Luiken

Klassieke luiken

U zoekt klassieke luiken voor uw woning? Bij Volet beschikken we over een viertal klassieke luiken waarmee uw woning een optisch hoogstandje wordt. Ons assortiment klassieke luiken bestaat uit: Louvre luiken, Venster luiken, Paneel luiken en Opgeklampte luiken. Deze luiken worden geleverd én gemonteerd op uw woning en zijn standaard leverbaar in iedere gewenste RAL kleur!

De klassieke luiken van Volet kunnen als sierluiken of als functioneel luiken worden gemonteerd. Wanneer u ervoor kiest dat de luiken functioneel moeten worden geplaatst, worden ze zó geplaatst dat u ze daadwerkelijk open of dicht kunt doen om de kou of warmte buiten te houden. Kiest u ervoor de luiken als sierluiken te plaatsen? Dan wordt het luikbeslag (ophangsysteem) volledig weggewerkt achter de klassieke luiken.

Duurzaam

Duurzaam en verantwoord hardhout, van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Volledig op maat

Volledig op maat gemaakt, vakkundig ingemeten en ontworpen.

Montage op locatie

Onze houten luiken worden door ons montageteam vakkundig gemonteerd.

Huis-1-small Huis-1

Klassieke luiken op maat voor uw woning

Graag helpen we u bij het vinden van de meest passende klassieke houten raamluiken voor uw woning. Benieuwd welke luiken het best passend zijn bij uw woning? Vraag dan een vrijblijvende offerte op inclusief 3D visualisatie!

Aan de hand van een foto van uw woning kunnen wij de houten raamluiken intekenen, zodat u kunt zien wat we eindresultaat zou kunnen zijn en welk type luik het beste past in het totaalplaatje. Komt u er niet uit? Bel ons gerust, wij staan u graag te woord.

Inclusief gratis visualisatie

Klassieke luiken van Volet

Bij Volet geloven we in maatwerk, kwaliteit en service. We zijn trots op onze producten en hanteren een transparante werkwijze. Al onze luiken worden op maat gemaakt en gemonteerd door vakmensen. We gaan voor de hoogste kwaliteit!

Direct persoonlijk contact?

Direct persoonlijk contact?