Klassieke luiken

Louvre luiken Paneel luiken Venster luiken Opgeklampte luiken Combi luiken van Volet

Louvre Venster Paneel Opgeklampte Combi Luiken

Klassieke luiken

U zoekt klassieke luiken voor uw woning? Bij Volet beschikken we over een viertal klassieke luiken waarmee uw woning een optisch hoogstandje wordt. Ons assortiment klassieke luiken bestaat uit: Louvre luiken, Venster luiken, Paneel luiken en Opgeklampte luiken. Deze luiken worden geleverd én gemonteerd op uw woning en zijn standaard leverbaar in iedere gewenste RAL kleur!

De klassieke luiken van Volet kunnen als sierluiken of als functioneel luiken worden gemonteerd. Wanneer u ervoor kiest dat de luiken functioneel moeten worden geplaatst, worden ze zó geplaatst dat u ze daadwerkelijk open of dicht kunt doen om de kou of warmte buiten te houden. Kiest u ervoor de luiken als sierluiken te plaatsen? Dan wordt het luikbeslag (ophangsysteem) volledig weggewerkt achter de klassieke luiken.

Luiken van duurzaam en verantwoord hardhout

Geheel op maat en volgens uw wensen

Montage op locatie door onze vakmensen

Zorgeloze meetservice door onze specialisten

Persoonlijk contact en vakkundig advies

huis-1-small2 Huis-1-small

Ons assortiment

Decoratieve of functionele buitenluiken

Wij helpen u graag bij het vinden van de raamluiken die passen bij uw woning. Ons assortiment bestaat uit de vijf bovenstaande typen luiken.

Staat het type luik dat u wenst hier niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen namelijk ieder gewenst luik voor u maken in elke kleur die u wenst.

Aangenaam, wij zijn Volet

Gespecialiseerd in
Houten Luiken

Bij Volet geloven we in maatwerk, kwaliteit en service. We zijn trots op onze producten en hanteren een transparante werkwijze. Samen met ons team van vakmensen gaan voor de hoogste kwaliteit en leveren we al jaren in binnen- en buitenland.

Inclusief gratis visualisatie

Direct persoonlijk contact?

Direct persoonlijk contact?