Houten luiken voor buiten

Louvre luiken Paneel luiken Venster luiken Opgeklampte luiken Combi luiken van Volet

Louvre Venster Paneel Opgeklampte Combi Luiken

Houten luiken
voor buiten

Bent u op zoek naar houten luiken voor buiten? En zoekt u een manier om uw woning te verfraaien? Bij Volet hebben we altijd een passende oplossing en beschikken we over een viertal houten luiken voor buiten: Louvre luiken, Venster luiken, Paneel luiken, Opgeklampte luiken en Combi luiken. Onze houten luiken worden standaard geleverd in iedere gewenste RAL kleur!

Onze houten buitenluiken voor buiten kunnen op twee manieren worden gebruikt: functioneel of decoratief. Kiest u ervoor de houten luiken functioneel te gebruiken, dan kunt u ze te allen tijden open of dicht doen om de kou of warmte buiten te houden. In het geval u kiest voor de houten luiken als sierluiken te gebruiken, hebben zij enkel een decoratieve functie. In dit geval wordt het luikbeslag (ophangsysteem) volledig weggewerkt achter de luiken, zodat u deze niet meer ziet.

Luiken van duurzaam en verantwoord hardhout

Geheel op maat en volgens uw wensen

Montage op locatie door onze vakmensen

Zorgeloze meetservice door onze specialisten

Persoonlijk contact en vakkundig advies

huis-1-small2 Huis-1-small

Ons assortiment

Decoratieve of functionele buitenluiken

Wij helpen u graag bij het vinden van de raamluiken die passen bij uw woning. Ons assortiment bestaat uit de vijf bovenstaande typen luiken.

Staat het type luik dat u wenst hier niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen namelijk ieder gewenst luik voor u maken in elke kleur die u wenst.

Waarom wil ik houten luiken voor ramen buiten?

Houten luiken voor ramen buiten zijn een geweldige manier om de uitstraling van je huis te verbeteren. Ze geven je ramen een klassieke uitstraling en bieden ook voordelen op het gebied van privacy en veiligheid. Bovendien helpen houten luiken de zon buiten te houden en zorgen ze voor een betere isolatie, waardoor je energiekosten kunt besparen.

Wat zijn houten louvre luiken voor buiten?

Houten louvre luiken voor buiten zijn een populaire optie. Deze luiken hebben verstelbare lamellen die je kunt draaien om de hoeveelheid licht en ventilatie te regelen. Louvre luiken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, en kunnen worden aangepast aan de specifieke afmetingen van je ramen. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende soorten hout en afwerkingen, waardoor je ze kunt aanpassen aan je specifieke smaak en stijl. Bekijk hier meer informatie over houten louvre luiken voor buiten

 

Wat is de prijs van houten luiken voor buiten?

De prijs van houten luiken voor buiten varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het soort hout, de grootte van de luiken en het niveau van de afwerking. Bij Volet werken we met de hoogste kwaliteit hout en hanteren we een hoog niveau van afwerking. Via deze pagina kun je een vrijblijvende offerte aanvragen voor houten luiken. Tevens krijg je binnen 24 uur een gratis visualisatie toegestuurd. 

Welke moderne houten luiken voor buiten zijn er?

Moderne houten luiken voor buiten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen. Onze populairste opties zijn:

  • Paneelluiken: Dit zijn eenvoudige, rechthoekige luiken die een klassieke uitstraling hebben.
  • Louvre luiken: Deze luiken hebben verstelbare lamellen, zoals eerder genoemd, en zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes.

Welk hout voor luiken buiten?

Er zijn verschillende houtsoorten geschikt voor houten luiken voor buiten. De meest populaire opties zijn teakhout, mahoniehout, cederhout en eikenhout. Elk van deze houtsoorten heeft zijn eigen unieke eigenschappen, waaronder duurzaamheid, weerbestendigheid en esthetische aantrekkingskracht. 

Aangenaam, wij zijn Volet

Gespecialiseerd in
Houten Luiken

Bij Volet geloven we in maatwerk, kwaliteit en service. We zijn trots op onze producten en hanteren een transparante werkwijze. Samen met ons team van vakmensen gaan voor de hoogste kwaliteit en leveren we al jaren in binnen- en buitenland.

Inclusief gratis visualisatie

Direct persoonlijk contact?

Direct persoonlijk contact?