Houten luiken voor buiten

Louvre luiken Paneel luiken Venster luiken Opgeklampte luiken van Volet

Louvre Venster Paneel Opgeklampte Luiken

Houten luiken voor buiten

Bent u op zoek naar houten luiken voor buiten? En zoekt u een manier om uw woning te verfraaien? Bij Volet hebben we altijd een passende oplossing en beschikken we over een viertal houten luiken voor buiten: Louvre luiken, Venster luiken, Paneel luiken en Opgeklampte luiken. Onze houten luiken worden standaard geleverd in iedere gewenste RAL kleur!

Onze houten buitenluiken voor buiten kunnen op twee manieren worden gebruikt: functioneel of decoratief. Kiest u ervoor de houten luiken functioneel te gebruiken, dan kunt u ze te allen tijden open of dicht doen om de kou of warmte buiten te houden. In het geval u kiest voor de houten luiken als sierluiken te gebruiken, hebben zij enkel een decoratieve functie. In dit geval wordt het luikbeslag (ophangsysteem) volledig weggewerkt achter de luiken, zodat u deze niet meer ziet.

Duurzaam

Duurzaam en verantwoord hardhout, van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Volledig op maat

Volledig op maat gemaakt, vakkundig ingemeten en ontworpen.

Montage op locatie

Onze houten luiken worden door ons montageteam vakkundig gemonteerd.

Huis-1-small Huis-1

Houten luiken voor buiten laten visualiseren

Benieuwd hoe onze houten luiken staan op de buitenkant van uw woning? We helpen u graag! Met een foto van uw woning kunnen de houten luiken worden ingetekend zodat u een impressie krijgt van het eindresultaat. U kunt hiervoor een vrijblijvende offerte inclusief 3D visualisatie aanvragen en inzicht krijgen in welke type houten luik of welke kleur het best past in het geheel. Komt u er niet uit? Bel ons gerust, wij staan u graag te woord.

Inclusief gratis visualisatie

Waarom wil ik houten luiken voor ramen buiten?

Houten luiken voor ramen buiten zijn een geweldige manier om de uitstraling van je huis te verbeteren. Ze geven je ramen een klassieke uitstraling en bieden ook voordelen op het gebied van privacy en veiligheid. Bovendien helpen houten luiken de zon buiten te houden en zorgen ze voor een betere isolatie, waardoor je energiekosten kunt besparen.

Wat zijn houten louvre luiken voor buiten?

Houten louvre luiken voor buiten zijn een populaire optie. Deze luiken hebben verstelbare lamellen die je kunt draaien om de hoeveelheid licht en ventilatie te regelen. Louvre luiken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, en kunnen worden aangepast aan de specifieke afmetingen van je ramen. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende soorten hout en afwerkingen, waardoor je ze kunt aanpassen aan je specifieke smaak en stijl. Bekijk hier meer informatie over houten louvre luiken voor buiten

 

Wat is de prijs van houten luiken voor buiten?

De prijs van houten luiken voor buiten varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het soort hout, de grootte van de luiken en het niveau van de afwerking. Bij Volet werken we met de hoogste kwaliteit hout en hanteren we een hoog niveau van afwerking. Via deze pagina kun je een vrijblijvende offerte aanvragen voor houten luiken. Tevens krijg je binnen 24 uur een gratis visualisatie toegestuurd. 

Welke moderne houten luiken voor buiten zijn er?

Moderne houten luiken voor buiten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen. Onze populairste opties zijn:

  • Paneelluiken: Dit zijn eenvoudige, rechthoekige luiken die een klassieke uitstraling hebben.
  • Louvre luiken: Deze luiken hebben verstelbare lamellen, zoals eerder genoemd, en zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes.

Welk hout voor luiken buiten?

Er zijn verschillende houtsoorten geschikt voor houten luiken voor buiten. De meest populaire opties zijn teakhout, mahoniehout, cederhout en eikenhout. Elk van deze houtsoorten heeft zijn eigen unieke eigenschappen, waaronder duurzaamheid, weerbestendigheid en esthetische aantrekkingskracht. 

Houten luiken voor buiten van Volet

Bij Volet geloven we in maatwerk, kwaliteit en service. We zijn trots op onze producten en hanteren een transparante werkwijze. Al onze luiken worden op maat gemaakt en gemonteerd door vakmensen. We gaan voor de hoogste kwaliteit!

Direct persoonlijk contact?

Direct persoonlijk contact?