Onze luiken

Sierluiken & functionele luiken

Ons assortiment

Bekijk hier onze houten luiken

Ons assortiment bestaat uit de volgende luiken: Louvre luikenVenster luiken, Paneel luikenOpgeklampte luiken en Combi luiken. Al onze luiken worden op maat gemaakt en zijn in iedere gewenste kleur leverbaar.

Daarnaast heeft u de keuze uit sierluiken & functionele luiken. Wilt u persoonlijk advies over welke houten luiken het best passen bij uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sierluiken of Functionele luiken

Sierluiken

Houten luiken met alleen een decoratieve functie worden sierluiken genoemd. Het luikbeslag (ophangsysteem) is hierdoor volledig weggewerkt achter de luiken. Sierluiken bieden u de mogelijkheid uw woning te verfraaien.

Functionele luiken

Onze houten luiken kunnen ook daadwerkelijk een functie hebben, namelijk het buiten houden van zowel warmte als kou. Naast dat functionele luiken een mooie uitstraling hebben, kunt u deze eenvoudig bedienen en te allen tijde open of dicht doen.

Luikbeslag

Het luikbeslag (ophangsysteem) is afhankelijk van het type luik dat u kiest. Wij hebben voor zowel sier- als functionele luiken meerdere mogelijkheden en bespreken die graag samen met u.

Luiken van duurzaam en verantwoord hardhout

Geheel op maat en volgens uw wensen

Montage op locatie door onze vakmensen

Zorgeloze meetservice door onze specialisten

Persoonlijk contact en vakkundig advies

Heeft u een vraag? Bel ons dan gerust

Direct persoonlijk contact?

Direct persoonlijk contact?