Houten raamluiken

Louvre luiken Paneel luiken Venster luiken Opgeklampte luiken Combi luiken van Volet

Louvre Venster Paneel Opgeklampte Combi Luiken

Houten raamluiken

U zoekt houten raamluiken voor uw woning? Bij Volet beschikken we over hoogwaardige en duurzame houten raamluiken! Ons assortiment bestaat uit een viertal houten raamluiken: Louvre luiken, Venster luiken, Paneel luiken, Opgeklampte luiken en Combi luiken. Onze houten luiken worden standaard geleverd in iedere gewenste RAL kleur!

Onze houten raamluiken kunnen zowel als sierluiken of als functionele luiken worden geplaatst. Wenst u ze als sierluiken op uw woning, dan hebben ze enkel een decoratieve functie. We plaatsen het luikbeslag (ophangsysteem) dan onzichtbaar achter de luiken, waardoor ze volledig zijn weggewerkt. Wilt u graag dat de houten raamluiken ook daadwerkelijk functioneel zijn zodat deze de warmte of kou buiten kunnen houden? Kies dan voor functionele raamluiken!

Luiken van duurzaam en verantwoord hardhout

Geheel op maat en volgens uw wensen

Montage op locatie door onze vakmensen

Zorgeloze meetservice door onze specialisten

Persoonlijk contact en vakkundig advies

huis-1-small2 Huis-1-small

Ons assortiment

Decoratieve of functionele buitenluiken

Wij helpen u graag bij het vinden van de raamluiken die passen bij uw woning. Ons assortiment bestaat uit de vijf bovenstaande typen luiken.

Staat het type luik dat u wenst hier niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen namelijk ieder gewenst luik voor u maken in elke kleur die u wenst.

Aangenaam, wij zijn Volet

Gespecialiseerd in
Houten Luiken

Bij Volet geloven we in maatwerk, kwaliteit en service. We zijn trots op onze producten en hanteren een transparante werkwijze. Samen met ons team van vakmensen gaan voor de hoogste kwaliteit en leveren we al jaren in binnen- en buitenland.

Inclusief gratis visualisatie

Direct persoonlijk contact?

Direct persoonlijk contact?