Houten raamluiken

Louvre luiken Paneel luiken Venster luiken Opgeklampte luiken van Volet

Louvre Venster Paneel Opgeklampte Luiken

Houten raamluiken

U zoekt houten raamluiken voor uw woning? Bij Volet beschikken we over hoogwaardige en duurzame houten raamluiken! Ons assortiment bestaat uit een viertal houten raamluiken: Louvre luiken, Venster luiken, Paneel luiken en Opgeklampte luiken. Deze luiken zijn standaard leverbaar in iedere gewenste RAL kleur!

Onze houten raamluiken kunnen zowel als sierluiken of als functionele luiken worden geplaatst. Wenst u ze als sierluiken op uw woning, dan hebben ze enkel een decoratieve functie. We plaatsen het luikbeslag (ophangsysteem) dan onzichtbaar achter de luiken, waardoor ze volledig zijn weggewerkt. Wilt u graag dat de houten raamluiken ook daadwerkelijk functioneel zijn zodat deze de warmte of kou buiten kunnen houden? Kies dan voor functionele raamluiken!

Duurzaam

Duurzaam en verantwoord hardhout, van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Volledig op maat

Volledig op maat gemaakt, vakkundig ingemeten en ontworpen.

Montage op locatie

Onze houten luiken worden door ons montageteam vakkundig gemonteerd.

Huis-1-small Huis-1

Houten raamluiken op maat voor uw woning

Graag helpen we u bij het vinden van de meest passende houten raamluiken voor uw woning. Benieuwd welke luiken het best passend zijn bij uw woning? Vraag dan een vrijblijvende offerte op inclusief 3D visualisatie!

Aan de hand van een foto van uw woning kunnen wij de houten raamluiken intekenen, zodat u kunt zien wat we eindresultaat zou kunnen zijn en welk type luik het beste past in het totaalplaatje. Komt u er niet uit? Bel ons gerust, wij staan u graag te woord.

Inclusief gratis visualisatie

Houten raamluiken voor Volet

Bij Volet geloven we in maatwerkkwaliteit en service. We zijn trots op onze producten en hanteren een transparante werkwijze. Al onze luiken worden op maat gemaakt en gemonteerd door vakmensen. We gaan voor de hoogste kwaliteit! 

Direct persoonlijk contact?

Direct persoonlijk contact?