Raamluiken

Louvre luiken Paneel luiken Venster luiken Opgeklampte luiken Combi luiken van Volet

Louvre Venster Paneel Opgeklampte Combi Luiken

Raamluiken

Bent u op zoek naar raamluiken voor uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij Volet aan het juiste adres! Ons assortiment bestaat uit een viertal houten raamluiken: Louvre luiken, Venster luiken, Paneel luiken en Opgeklampte luiken. Onze raamluiken worden geleverd en gemonteerd door ons ervaren montageteam en kunnen worden geleverd in onze vier standaard RAL kleuren. Naar onze standaardkleuren, is het ook mogelijk de raamluiken te leveren in een andere RAL kleur naar wens. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

Onze raamluiken kunnen op twee manieren worden geplaatst, als functionele luiken of als sierluiken. Wanneer u ervoor kiest de luiken functioneel te laten plaatsen, kunt u ze daadwerkelijk openen en sluiten om de kou of warmte buiten te laten. Kiest u ervoor het geheel als sierluiken te plaatsen, dan wordt het luikbeslag (ophangsysteem) onzichtbaar weggewerkt achter de luiken. De luiken hebben dan slechts een decoratieve functie.

Luiken van duurzaam en verantwoord hardhout

Geheel op maat en volgens uw wensen

Montage op locatie door onze vakmensen

Zorgeloze meetservice door onze specialisten

Persoonlijk contact en vakkundig advies

Huis-1-small Huis-1

Raamluiken voor uw woning

Welke raamluiken passen het beste bij mijn woning? Met deze vraag kunnen we u helpen! Aan de hand van een foto van uw woning kunnen wij een 3D visualisatie maken van het mogelijke eindresultaat.

Onze vormgever tekent de luiken dan in op uw woning, zodat u kunt zien hoe het eruit komt te zien. Naast de visualisatie ontvangt u tevens een vrijblijvende offerte. Komt u er niet uit? Bel ons gerust, wij staan u graag te woord.

Inclusief gratis visualisatie

Aangenaam, wij zijn Volet

Gespecialiseerd in
Raamluiken

Bij Volet geloven we in maatwerk, kwaliteit en service. We zijn trots op onze producten en hanteren een transparante werkwijze. Samen met ons team van vakmensen gaan voor de hoogste kwaliteit en leveren we al jaren in binnen- en buitenland.

Inclusief gratis visualisatie

Direct persoonlijk contact?

Direct persoonlijk contact?